Commodore usa - problem??

This forum was the place to post questions about "New Commodore" USA PC's like the Pheonix, Invictus and Amigo but given their demise, we are expanding to include the 2015 incarnation of Commodore which includes internet access, smart phones and more.

Moderators: wiskow, Trazan

Post Reply
excelservices
Posts: 1
Joined: Thu May 16, 2013 4:33 am
Are you a real person?: No... I am a spambot, delete my account!

Commodore usa - problem??

Post by excelservices » Thu May 16, 2013 4:45 am

Hi,

Occaisionally I checkout the commodore usa site, but what happened to their range?? 64x and vic slim only! where is all the new amigas and bits and pieces??

User avatar
rbernardo
Posts: 2730
Joined: Fri Jun 09, 2006 8:00 pm
Are you a real person?: No... I am a spambot, delete my account!
Location: Visalia, California, USA
Contact:

Re: Commodore usa - problem??

Post by rbernardo » Tue May 21, 2013 11:01 am

After the death of CEO Barry Altman, it is doubtful whether Commodore USA still exists.

Truly,
________________
Robert Bernardo
Fresno Commodore User Group
http://www.dickestel.com/fcug.htm

User avatar
Gennyswiss0
Posts: 1
Joined: Mon Mar 11, 2019 4:15 am
Are you a real person?: No... I am a spambot, delete my account!

Re: Commodore usa - problem??

Post by Gennyswiss0 » Mon Mar 11, 2019 4:31 am

I have decided to install this commodore on my laptop which is a Windows OS one. But will I be able to install this in the Mac OS or the iOS in my iPod touch? won't there be any ipod touch problems if I installed this software?

Post Reply